Het wonder van het Universum dat ben JIJ!

Sterker nog, we worden meestal klein gehouden door verschillende stromingen en organisaties. Door onze volksaard (doe maar gewoon ..), door onze religieuze systemen (door angst afhankelijk gemaakt), door het financieel/economisch systeem (afhankelijk en aan banden gelegd). Maar ook de overheid houdt ons klein door vaak de waarheid te manipuleren en ons onderwijssysteem is vooral gericht op cognitief leren en houdt ons teveel een mechanisch wereldbeeld voor.

Hoe kunnen we daar verandering in brengen, hoe kunnen we onszelf dan anders leren zien en er op leren vertrouwen? Wie of wat zijn we dan wel als we ons potentieel zo groot is? Wat is dan het wonder?

De mens is in zichzelf een machtig wezen met een immens potentieel aan (goddelijke) scheppingsmogelijkheden. Dit potentieel (her)ontdekken, accepteren en verantwoord gaan toepassen, is misschien wel de grootste uitdaging van de mens in de Nieuwe Tijd. Onze tijd!

We onderschatten meestal onszelf! We zijn zoveel grootser en kunnen zoveel meer dan we denken. Alleen hebben we dit doorgaans niet meegekregen van onze ouders, de dominee of het onderwijs. Sterker nog, we worden meestal klein gehouden door verschillende stromingen en organisaties. Door onze volksaard (doe maar gewoon ..), door onze religieuze systemen (door angst afhankelijk gemaakt), door het financieel/economisch systeem (afhankelijk en aan banden gelegd). Maar ook de overheid houdt ons klein door vaak de waarheid te manipuleren en ons onderwijssysteem is vooral gericht op cognitief leren en houdt ons teveel een mechanisch wereldbeeld voor.

Hoe kunnen we daar verandering in brengen, hoe kunnen we onszelf dan anders leren zien en er op leren vertrouwen? Wie of wat zijn we dan wel als we ons potentieel zo groot is? Wat is dan het wonder?

In deze lezing zal Oene vanuit zijn hartsbewustzijn spreken. Zo neemt hij je mee op een inspirerende reis door de tijd langs oude culturen en wijze mensen die ons iets hebben nagelaten over kosmische wetten die ‘verloren’ zijn gegaan. Over natuurwetten die ons zullen ondersteunen in het creëren van een liefdevollere wereld waar velen van ons naar verlangen.
We leren over het wonder dat we zijn, over hoe we onze dromen kunnen wakker roepen en hoe het Universum ons optimaal kan ondersteunen om in overvloed te mogen manifesteren. Want deze Nieuwe Tijd is onze tijd! Het is de hoogste tijd om ons geweldig potentieel bewust te worden, wakker te maken en te gaan benutten voor het hoogste goed van jezelf én het hoogste goed van allen!