Innerlijk Leiderschap – jou weg naar Vrijheid!

Door de eeuwen heen is leiderschap altijd een bepalende factor geweest voor het welzijn van familie, stam of volk. Sommige leiders, zoals Alexander de Grote, hebben een enorme invloed gehad op een groot deel van de toenmalig bekende wereld. Maar de mens zelf heeft eigenlijk ook leiderschap nodig over zijn/haar eigen leven. Dit noemen we Innerlijk Leiderschap.

Innerlijk Leiderschap
Innerlijk Leiderschap is het vermogen om leiding te geven aan je eigen leven. Het vermogen om je leven zodanig vorm te geven dat dit het beste past bij je eigen talenten, vaardigheden, eigenheid én passie.
In deze lezing gaan we in op het belang van Innerlijk Leiderschap. En hoe je met zelfinzicht en bewustwording dit kunt ontwikkelen. Hoe dit kan leiden tot een steeds grotere (innerlijke) vrijheid.

Het gaat hierbij ook om het besef of je je eigenheid en oorspronkelijkheid wel kent of die weer kan (her)vinden. Wat is de rol van intuïtie en geestkracht daarbij. Wat is het belang om meer in je welzijnscentrum te zijn.

De volgende vragen komen dan op:

  • Wat is eigenlijk de eigenheid en oorspronkelijkheid van een mens?
  • Hoe kan ik het weer terug krijgen?
  • Wat is mijn passie, waar word ik warm en enthousiast van?
  • Waarom zit ik niet automatisch in mijn welzijnscentrum als iedereen die heeft?
  • Wat moet ik doen om mijn Innerlijk Leiderschap op te eisen?

Na de lezing heb je inzicht gekregen in de kracht van Innerlijk Leiderschap. En wat jij daar mee kan doen in je eigen leven en in de wereld om je heen. Wie hier echt mee aan de slag gaat, zal in dit proces al merken dat leiderschap dat zich ontwikkelt heel goed benut kan worden in de buitenwereld. De wereld schreeuwt om inspirerende en bezielde mensen (leiders). Omdat het echt anders kàn!