Over mij

  • Vind je het af en toe lastig bij jezelf te blijven in deze wereld?
  • Heb je moeite met het in balans houden van je dagelijks leven en je gevoelsleven?
  •           Word je beïnvloed door wat er om je heen gebeurt?
  •           Ben je een leider en voel je dat je het sturen mag loslaten en dat dienend leiderschap beter bij je past?
  •           Ben je op zoek naar jouw eigen innerlijk leiderschap?

Is het antwoord op een van deze vragen voor jou een ja?  Dan sta ik graag naast je in het proces van het hervinden van jouw eigen innerlijke leider.
Op dit moment zie ik dat mensen op zoek zijn naar waar zij zinvol kunnen bijdragen, èn naar hun eigen innerlijke leider. Vandaar de naam van mijn praktijk: ‘Praktijk voor Innerlijk Leiderschap’.

Missie
Al jaren is mijn passie het vergroten van het bewustzijn van mensen en dat van mijzelf. Dit is zichtbaar in mijn lezingen, individuele coaching sessies en workshops die ik over onderwerpen als geluk, de ziel en liefde geef, onder andere voor Stichting In-zicht (www.in-zicht.nl).

Het gemeenschappelijke onderwerp is steeds:
Wat ligt er over mijn gedachten en persoonlijkheid heen, wat mag worden verwijderd, bloot gelegd, en ‘ont-wikkeld’? Hoe komen we dichterbij ons eigen innerlijk ‘wezen’?

Mijn missie is dat ik een inspirerende rol wil spelen in de transitie van de huidige, ego-gerichte wereld naar een door innerlijke waarden gedreven wereld.
Ik ondersteun je graag in het contact maken met jouw eigen, innerlijk gedreven leiderschap, vanuit de overtuiging dat deze bewustwording zal leiden tot een menswaardige samenleving.

Eigen proces
Ook voor mij is het leven vanuit dit innerlijk leiderschap een proces. Vanuit mijn feitelijke achtergrond in de IT als projectcoördinator is het een interessante weg geweest naar de rol van bewustzijnscoach. In de loop van mijn carrière voelde ik dat het ondersteunen van mensen in hun dagelijkse processen mij steeds weer trok.

Ik ontdekte dat ik, door dieper af te dalen in mijn gevoel, mijzelf beter leer kennen, maar ook dienend mag zijn aan de processen van andere mensen. Het her-ontdekken van de  oneindigheid van ons werkelijke ‘wezen’ is een prachtig proces om te mogen ervaren en begeleiden.

Het was een sterke intuïtieve gedachte dat ik mensen mag begeleiden naar hun eigen innerlijk leiderschap. Het was zo een krachtig gevoel, dat ik daar niet meer omheen kon. Daar móest ik wat mee doen. De Praktijk voor Innerlijk Leiderschap is daar het directe gevolg van.

In het dagelijks leven ervaar ik zelf ook regelmatig de kracht die volgt uit innerlijk leiderschap. Ik ervaar dat regelmatig ook samen met mijn levensmaatje Jenny van der Veen en als enthousiaste opa van drie prachtige kleinzoons.

Ons werkelijke wezen en onze innerlijke leider zit in onszelf, maar ik voel dat ik dichterbij kan komen door te reizen. Ik reis dan ook graag met Jenny naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Waar de mystiek op veel plaatsen voelbaar is. Dan voel ik heel duidelijk de verbinding tussen de mens en de natuur. Tussen de kennis van de oude volkeren en hoe we daar weer naar terug kunnen keren.

Ook dichterbij huis ervaar ik de nabijheid van mijn eigen kern. Ik ben een Fries en woon in het mooie Dokkum. Ik voel dat daar regelmatig een frisse wind waait (ook door mijn hoofd) en kom dan los van het soms ‘oververhitte’ Randstad denken. Ik vind het belangrijk om een rol te spelen met en voor mensen. Zo organiseer(de) ik naast mij ‘werk’ o.a. volleybaltoernooien, lezingen, symposia en reizen naar Engeland.

Samengevat ben ik een non-conformist die volop in het leven staat, met een sterk gevoel voor metafysica en mystiek. Ik spreek, begeleid en leef veelal vanuit mijn hart- en gevoelswereld.

Oene Hofman
Oene A. Hofman

Voor jou
Voor jou zet ik mij in als bewustzijns- en leiderschapscoach, spreker, transitiebegeleider, organisator, inspirator, verbinder, bruggenbouwer. Ik sta graag naast je in jouw proces.

Voel je dat dit resoneert in jou? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op via het Contactformulier.