De vergoedingen
Een vergoeding voor een dienst is een wederzijdse bedding waarin het over en weer kan gaan stromen. Het maakt het open en transparant. Een inspanning van mijn kant is een investering aan jouw kant. Een investering in de kwaliteit van een bewuster leven en innerlijk leiderschap.
Een investering in jezelf!

Vergoedingen voor bewustzijnscoaching
Al bij het eerste contact via telefoon of mail, gaan we de diepte in en voelen we over en weer wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Investeringen in jezelf:
Individueel coaching gesprek van 1 uur: € 70. Met een uitloop tot 1,5 uur.
Individueel coaching gesprek: tot 2 uur: € 100,-

Skype gesprek
Als je wat verder weg woont (van Dokkum), is een telefonisch- of Skype gesprek zeker een mogelijkheid. Investering hiervoor:  € 70 voor 1 uur met een uitloop tot 1,5 uur
Deze investering dient vooraf te worden overgemaakt om een vrije uitwisseling mogelijk te maken.

Coaching gesprek voor stellen: investering €100 per uur met een uitloop tot 1,5 uur.
Een gesprek tot 2 uur: investering € 150.

Opmerking:
Laat je niet afschrikken als een genoemde vergoeding voor jou wat lastig is. We overleggen dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Voor bedrijven en organisaties
Mijn aanbod voor bedrijven, organisaties, ondernemingsverenigingen e.d. is altijd maatwerk. Ik stel graag op maat een offerte voor jullie op. Neem vooral vrijblijvend contact op.

Lezingen
Voor een inspirerende lezing naar keuze (bij een Stichting of groepering) vraag ik  € 200,- als investering. Plus reiskosten: à 19 ct/km.

Heb je een kleinere groep of een bijzonder verzoek voor een uitwisselingsavond, aarzel dan niet en neem even contact op.